Hulp of advies nodig? Wij zijn vandaag bereikbaar tussen 10.00 en 18.00 uur

Matrassen

Matrassen

Op zoek naar een luxe betaalbare matras?


Weergegeven:
Sorteren op:

AMBER - Polyether matras | Van Landschoot

Bent u op zoek naar een goedkope polyether matras? Laagste prijs garantie!Matras Amber heeft een kern van 15 cm polyether met een densiteit van 30 kg/m³. Is alleen verkrijgbaar in de medium uitvoering, belastbaar tot maximaal 80 kg. Ideaal voor in de..

€ 199 ,-

ATHENA Natuur Latex matras | Van Landschoot | 7 Zones

ATHENA Natuur latex matras kopen? | LAAGSTE PRIJS GARANTIE!Latex matras Athena is 22 cm dik en heeft 7 zones. De matras heeft een volle latexkern in een tricot binnenhoes. De hoes is afneembaar en wasbaar op 60 graden.De matras is geschikt voor vlakk..

€ 448 ,-

BORA Natuur Latex matras | Van Landschoot | Aanbieding

BORA Natuur latex matras kopen? | LAAGSTE PRIJS GARANTIE!Een uitstekend latex matras! De matras is 17 cm dik en heeft een volle latexkern in een tricot binnenhoes met 5 comfortzones. De hoes is afneembaar en wasbaar op 60 graden.De matras is geschikt..

€ 278 ,-

BRIGHTON HR matras | Hoog - Laag MICRO Pocketveren | Van Landschoot

Brighton HR 42 koudschuim MICRO Pocketveer matras kopen?Koop uw Van Landschoot Micro-Pocketveer matras Brighton HR hier voor gegarandeerd de laagste prijs!Beschrijving Micro Pocketveer matras Brighton HR Micro Pocketveer Matras HR42 Brighton HR ..

€ 299 ,-

BRIGHTON Latex matras | Hoog - Laag MICRO Pocketveren | Van Landschoot

Brighton Latex MICRO 7 zone Pocketveer matras kopen?Van Landschoot matras  Brighton  Latex is een matras met soepel ligcomfort in combinatie met goed ventilerende eigenschappen. Dit matras is met name geschikt voor personen die een lekkere,..

€ 379 ,-

BRIGHTON Visco NASA matras | Hoog - Laag MICRO Pocketveren | Van Landschoot

Brighton Visco Nasa MICRO Pocketveer matras 7 zones kopen?Koop uw Van Landschoot Micro-Pocketveer matras Brighton Nasa hier voor gegarandeerd de laagste prijs!Beschrijving Brighton Visco Nasa MICRO Pocketveer matrasVoordelen:– Het traagschuim onderst..

€ 349 ,-

CORAL - Polyether matras

Zoekt u een goedkope polyether matras CORAL? Laagste prijs garantie!Matras Coral heeft een kern van 15 cm polyether met een densiteit van 40 kg/m³. Is alleen verkrijgbaar in de firm uitvoering, belastbaar tot maximaal 90 kg. Ideaal voor in de logeerk..

€ 150 ,-

DREAMER - Koudschuim HR35 matras

Bent u op zoek naar een Dreamer koudschuim HR35 matras? Laagste prijs garantie!Dreamer matras heeft een kern van 15 koudschuim met een densiteit van 35 kg/m³. Is alleen verkrijgbaar in de medium uitvoering, belastbaar tot maximaal 85 kg. Ideaal voor ..

€ 139 ,-

ORTOREST - Koudschuim HR 42 matras

Zoekt u een goedkope Ortorest koudschuim matras met Laagste Prijs Garantie!Matras Ortorest heeft een kern van 15 cm polyether met een densiteit van 42 kg/m³. Is verkrijgbaar in de soft, medium en firm uitvoering. Belastbaar tot maximaal 125 kg.Elasti..

€ 210 ,-

POCKET 500 HR Matras 9 comfort zones

Eigenschappen Pocketveer 500 HR matras– 500m2 Pocketveren– Beide kanten 5 cm Koudschuim– Aan beide zijden te beslapen– Afrits bare tijk– Uitstekende vocht regulatie– 9 comfortzones– Te gebruiken voor normaal dagelijks gebruik.Waarom een Pocket 500 HR..

€ 224 ,-

Bezorgen

Alle bestellingen worden bezorgd met eigen bezorgdienst!

Chat

24/7 Direct antwoord op al uw vragen!

Showroom

Bezoek onze showroom met 1500 m² Woon & Slaap plezier!

Nederlands Product

Geproduceerd in Nederland. Op maat gemaakt!