Hulp of advies nodig? Wij zijn vandaag bereikbaar tussen 10.00 en 18.00 uur

Boxspring met opbergruimte

Boxspring met opbergruimte


Zoekt u een boxspring met opbergruimte?  Luxury Meubels is een meubelzaak gespecialiseerd in comfortabele boxsprings met opbergruimte. Wij hebben een breed aanbod aan boxspring bedden met opbergruimte, van voordelig tot en met de luxe betaalbare modellen en verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en materialen. Heeft u ruimtegebrek in uw slaapkamer? GEEN NOOD.

Een boxspring met opbergruimte geeft meer ruimte in uw slaapkamer! Dekbedden, kussens en dergelijke spullen kunnen gemakkelijk onder uw bed gestopt worden, zonder dat het extra ruimte vraagt. Wij leveren luxe kwalitatief hoogwaardige boxsprings met opbergruimte voor een betaalbare prijs! Luxe hoeft niet duur te zijn. Bekijk boxspring met opbergruimte online of breng een bezoek in onze ruime woonwinkel. Heeft u vragen over één van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder! Weergegeven:
Sorteren op:

Boxspring CHESTER met opbergruimte | 2 Persoons

Chester boxspring met opbergruimte, de allure van een hotelbed!Chester design hoofdbord met een praktische opbergruimte onder het matras. Alles geheel gestoffeerd in een stof naar keuze. Specificaties CHESTER Boxspring met opbergruimte► Luxe Chester ..

€ 995 ,-

Boxspring Eindhoven met opbergruimte | ANTRACIET

EINDHOVEN boxspring  met opbergruimte, luxe uitstraling in de slaapkamer!Chester design hoofdbord met een praktische opbergruimte onder het matras. Alles geheel gestoffeerd in kleur antraciet stof.Specificaties EINDHOVEN Boxspring  met opbergruimte► ..

€ 1.195 ,- € 695 ,-

Boxspring LIVERPOOL met opbergruimte | Opbergbed

Boxspring met opbergruimte, de allure van een hotelbed!Chique design hoofdbord met een praktische opbergruimte onder het matras. Alles geheel gestoffeerd in een stof naar keuze. Specificaties Liverpool boxspring met opbergruimte► Luxe Chesterfie..

€ 895 ,-

Boxspring LONDON met opbergruimte | TAUPE

LONDON boxspring met opbergruimte, luxe uitstraling in de slaapkamer!Chester design hoofdbord met een praktische opbergruimte onder het matras. Alles geheel gestoffeerd in kleur lederlook naar keuze. Specificaties LONDON Boxspring met opbergruimte► L..

€ 1.095 ,- € 699 ,-

Boxspring LONDON met opbergruimte | WIT

LONDON boxspring WIT met opbergruimte, luxe uitstraling in de slaapkamer!Chester design hoofdbord met een praktische opbergruimte onder het matras. Alles geheel gestoffeerd in kleur lederlook naar keuze. Specificaties LONDON Boxspring WIT met opbergr..

€ 1.095 ,- € 695 ,-

Boxspring LONDON met opbergruimte | ZWART

LONDON boxspring met opbergruimte, luxe uitstraling in de slaapkamer!Chester design hoofdbord met een praktische opbergruimte onder het matras. Alles geheel gestoffeerd in kleur lederlook naar keuze. Specificaties LONDON Boxspring met opbergruimte► L..

€ 1.095 ,- € 695 ,-

Boxspring PUZZLE met opbergruimte

Boxspring PUZZLE met opbergruimte, de allure van een hotelbed!Chester design hoofdbord met een praktische opbergruimte onder het matras. Alles geheel gestoffeerd in een stof naar keuze. Specificaties PUZZLE Boxspring met opbergruimte► Luxe Hoofd..

€ 995 ,-

Opbergbed | ANOBELLA | Wit / Zwart

Opbergbed kopen? | ANOBELLA bed met opbergruimteOpbergbed Anobella heeft een chique uitstraling en valt meteen op. Daarnaast biedt opbergbed Anobella extra opbergoptie, en past vrijwel in iedere slaapkamer. Verwen jezelf met een welverdiende nachtrus..

€ 329 ,-

Bezorgen

Alle bestellingen worden bezorgd met eigen bezorgdienst!

Chat

24/7 Direct antwoord op al uw vragen!

Showroom

Bezoek onze showroom met 1500 m² Woon & Slaap plezier!

Nederlands Product

Geproduceerd in Nederland. Op maat gemaakt!