Hulp of advies nodig? Wij zijn vandaag bereikbaar tussen 10.00 en 18.00 uur

Boxspring met opbergruimte

Boxspring met opbergruimte


Zoekt u een boxspring met opbergruimte?  Luxury Meubels is een meubelzaak gespecialiseerd in comfortabele boxsprings met opbergruimte. Wij hebben een breed aanbod aan boxspring bedden met opbergruimte, van voordelig tot en met de luxe betaalbare modellen en verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en materialen. Heeft u ruimtegebrek in uw slaapkamer? GEEN NOOD.

Een boxspring met opbergruimte geeft meer ruimte in uw slaapkamer! Dekbedden, kussens en dergelijke spullen kunnen gemakkelijk onder uw bed gestopt worden, zonder dat het extra ruimte vraagt. Wij leveren luxe kwalitatief hoogwaardige boxsprings met opbergruimte voor een betaalbare prijs! Luxe hoeft niet duur te zijn. Bekijk boxspring met opbergruimte online of breng een bezoek in onze ruime woonwinkel. Heeft u vragen over één van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder! Weergegeven:
Sorteren op:

Boxspring BARON | DIRECT LEVERBAAR

Boxspring Baron met een luxe gecaptioneerd hoofdbord , tijdloos, comfort, toegankelijk en designBoxspring Baron  met een luxe integreerde topmatras . ..

€ 1.399 ,- € 795 ,-

Boxspring CHESTER XXL | DIRECT LEVERBAAR

Boxspring Chester XXL met een luxe gecaptioneerd hoofdbord , tijdloos, comfort, toegankelijk en designBoxspring Chester  met een luxe integr..

€ 1.899 ,- € 995 ,-

DORA | Boxspring met opbergruimte| ALLE MATEN NU € 795,-

DORA| Boxspring met opbergruimte | AANBIEDINGWil jij graag genieten van een heerlijk slaapcomfort én een opgeruimde kamer? Dan is boxspring Dora met o..

€ 1.399 ,- € 795 ,-

Bezorgen

Alle bestellingen worden bezorgd met eigen bezorgdienst!

Chat

24/7 Direct antwoord op al uw vragen!

Showroom

Bezoek onze showroom met 1500 m² Woon & Slaap plezier!

Nederlands Product

Geproduceerd in Nederland. Op maat gemaakt!