Hulp of advies nodig? Wij zijn vandaag bereikbaar tussen 10.00 en 18.00 uur

3 Jaar CBW Garantie

Luxury Meubels is een CBW-erkende winkel. Dit betekent veilig kopen voor onze klanten. Een CBW-erkende winkel is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen; als er iets mis gaat, blijft je aanschaf gewoon beschermd. En dat is een hele zorg minder. Want stel dat er toch iets mankeert aan je aankoop bij Luxury Meubels, dan is het fijn om te weten dat je als consument aanspraak kunt maken op je rechten.

Productgarantie

CBW-erkende winkels bieden productgarantie op hun assortiment. De garantie is standaard 3 jaar, op basis van afschrijving:

In het eerste jaar krijg je de volledige kosten vergoed voor reparatie of vervanging, inclusief vracht- en voorrijkosten
In het tweede jaar krijg je 2/3 van de kosten vergoed
In het derde jaar krijg je 1/3 van de kosten vergoed
De datum van aanschaf is dus van belang voor je garantie. De productgarantie wordt door Luxury Meubels uitgevoerd. In sommige gevallen kan de fabrikant zelf uitkomst brengen. Zo kun je altijd rekenen op een nette afhandeling van kwesties rondom garantie.

Onpartijdige Klachtafhandeling

Nieuwe aankopen doen voor je woning is een belangrijke en vaak kostbare zaak. Dan mag je wel een goede service verwachten.

Ontstaat er toch een probleem waar je met onze klantenservice niet uitkomt? Dan heb je het recht om de Geschillencommissie Wonen in te schakelen. Een uitspraak van de Geschillencommissie Wonen is bindend voor zowel de klant als voor Luxury Meubels: beide partijen zijn verplicht zich aan de uitspraak te houden.

De CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) garandeert vervolgens dat wij als CBW-erkende ondernemer de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nakomen. Bij Luxurymeubel.nl  ben je dus altijd verzekerd van een veilige aankoop!Algemene Voorwaarden CBW

Download hier de CBW Algemene Voorwaarden

Bezorgen

Alle bestellingen worden bezorgd met eigen bezorgdienst!

Chat

24/7 Direct antwoord op al uw vragen!

Showroom

Bezoek onze showroom met 1500 m² Woon & Slaap plezier!

Nederlands Product

Geproduceerd in Nederland. Op maat gemaakt!